REAKTIOLAISET

TIETOA MEISTÄ

Teatteri Reaktiossa työskentelee tällä hetkellä seitsemän alansa ammattilaista, ja innokasta harrastajaa, joiden kaikkien yhteisenä intohimona on tuottaa laadukasta esitystaidetta ja viedä sitä uusille katsojille.

Fanniina Tuomola


Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)


KUKA OLET? Sellainen ihan tavallinen nainen, joka odottaa Rick and Mortyn seuraavia jaksoja. Teen teatteria, koska mun on pakko saada tehdä sitä.


MITÄ TEET REAKTIOSSA? Toimin Teatteri Reaktiossa ohjaajana ja käsikirjoittajana. Tulevaisuudessa haluaisin hypätä ehkä lavallekin.


MIKÄ SUA KIINNOSTAA TEATTERISSA? Tarinoiden kertominen, groteskius, "tätä ei saisi tehdä" -jutut, pysähtyneisyys, awkward silence, teatterin tekeminen kaikille ihmisille ei vain muille teatterintekijöille.

Iida Sahlman


Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)


KUKA OLET? Perfektionismiin taipuvainen laiskottelija, joka ei osaa tehdä muuta kuin teatteria, vaikka aina säännöllisin väliajoin yritänkin.


MITÄ TEET REAKTIOSSA? Tällä hetkellä toimin Teatteri Reaktiossa tuottajana sekä näyttelijänä.


MIKÄ SUA KIINNOSTAA TEATTERISSA? Tekstilähtöisyys, visuaalisuus, musiikki, tanssi, anteeksipyytelemättömyys, metodinäytteleminen.

Jani Hämäläinen


Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)


KUKA OLET? Omasta rauhasta nauttiva ekstrovertti ja teatterille omistautunut perusäijä. Hemmetin vaikea kysymys!


MITÄ TEET REAKTIOSSA? Sitä mitä tarvitsee. Tällä hetkellä olen näyttelijänä sekä tuottajana Aasi, koira, kissa ja kukko -näytelmässä.


MIKÄ SUA KIINNOSTAA TEATTERISSA? Komedia ja farssi, näyttelijälähtöisyys, musta huumori, nykyteatteri, fragmentaarisuus, yleisön saattaminen vastuuseen.

Ella Numminen


Muusikko-opiskelija (AMK)


KUKA OLET? Sokerikuorrutuksesta, oravista, urheilemisesta ja Disney-musikaaleista hullaantuva musiikkiteatteriopiskelija.


MITÄ TEET REAKTIOSSA? Tähän mennessä olen näytellyt ja tehnyt koreografioita Sekamaailman sankarit -musiikkinäytelmään. Aasi, koira, kissa ja kukko -näytelmässä olen sekä näyttämöllä että tekemässä koreografioita.


MIKÄ SUA KIINNOSTAA TEATTERISSA? Kovuuden repiminen ja herkkyyden paljastaminen, hätkähdyttävä fyysisyys, performanssisuus, intertekstuaaliset välähdykset ja omintakeiset näyttämölliset keinot kerronnassa, itse luominen ja tekeminen sekä esiintyjyys.

Ida RiikonenKUKA OLET? Olen Ida. Nolo selittäjä. Tykkään tuijotella järvelle. Haaveilen paljon ja usein ja kirjoitan koko ajan listoja eri asioista. Innostun intohimoisesti ja yritän nolosti selittäen saada kaikki muutkin (varsinkin ne kovimmat epäilijät) innostumaan päähänpistoistani ja uusista kiinnostavista jutuista.


MITÄ TEET REAKTIOSSA? Reaktiossa pääasiassa näyttelen ja toimin tuottajana. Toivottavasti ja todennäköisesti jotakin muutakin vielä.


MIKÄ SUA KIINNOSTAA TEATTERISSA? Teatterissa minua kiinnostaa aidot hetket. Sen oivaltaminen, että kaiken kohotetunkin keskellä on sellainen tunnistettava hetki, että "hei joo juuri noin tuollainen tyyppi tekisi, just tuolta se tuntuu!" Ja sitten se, että kaikki on mahdollista kun esiintyjät ja yleisö uskovat siihen mitä näyttämöllä tapahtuu.

  Patrik KivinenKUKA OLET? Patrik. Tykkään kyseenalaistaa asioita ja laittaa ruokaa. Tulen maalta. Siis kolmentuhannen asukkaan kunta -maalta. En mistään Ylöjärvi-maalta. Kolmivuotiaana piirsin portugalinsotalaivan. (Se on useasta polyypista koostuva polttiaiseläin,)


MITÄ TEET REAKTIOSSA? Soittelen ja säveltelen. Saatan äänitelläkin. Ja näytellä.


MIKÄ SINUA KIINNOSTAA TEATTERISSA? Audiovisuaaliset hienoudet. Ääni ja hiljaisuus. Kestolla leikkiminen. Se, kun teatteri pelaa omilla vahvuuksillaan - sillä, että kyseessä on ohimenevä, interaktiivinen teos jossa katsotaan elävää ihmistä. Ihminen. Se, kun ihminen on ja toimii.